sunnuntai 24. elokuuta 2014

AND WHEN THE TIMES GET ROUGH, THERE AIN´T NO GIVING UP

Moiksu pitkästä aikaa.
Kuten jo viime postauksessa sanoin, että postauksia tulee tosi harvoin, ja niitä kanssa tulee tosi harvoin hehe. Mun koneeseen oli kerääntynyt sellainen kuvasaldo että niistä pystyi postauksen väkertämään. Kieltämättä suurinosa näistä kuvista on tosi vanhoja (viime kesältä), mutta who cares?

Kesä on ohi, huhhuh. En varmasti ole ainut, joka on sitä mieltä että viime kesä valui pois silmänräpäyksessä. Oli kyllä ihana kesä. Outoa tässä on se, että vaikka mä olin koko ajan jossain reissussa ja näin tyylii kaikki mun kaverit kesän aikana, enkä lähes koskaan maannut yksin kotona, niin silti mulla on sellanen tunne että mun kesästä puuttui sitä jotain. Olisin tarvinnut jonkun ison kohokohdan mun kesään että se ois ollut täydellinen. Mutta siis kiva kesä oli, ei siinä mitään.
~ Jyväskylän tubemiitti, Kajaani, Juhannus Ainon ja Helmin kanssa Joutsassa, kaikki yökyläilyt, esimerkkinä Kian luona Katsun kanssa & meiän leffamaratonit, yöseikkailut ulkona & kananuudelit neljältä aamuyöllä, Nooran kaa Starbucksissa, Sea Lifessa ja Lintsillä,  Ainon ja Helmin kaa Kuopion Ikeassa, kaksi leiriä, joista ensimmäinen on ikimuistoinen, Tiian kaa Haapajärvellä ja Kalajoen Jukuparkissa, plus kaikki muut kesäreissut. KIITOS <3

Mutta mikään ei oo ikuista, eikä varsinkaan Suomen kesä. Joten nyt oon ollut jo muutaman viikon koulussa, kahdeksannella luokalla. Njaahh, aika tavallista, tylsää koulua. Mutta oikeestaan nautin jo siitä, että ne hirmuhelteet hellitti ja että saa pukea neuleita ynnä muita "pitkiä" vaatteita päälle. On tähän arkeen jo tottunut, eikä sitä ainakaan vielä odota seuraavaa kesää. Katotaan sitten ens tammikuussa uudestaan hehe.

Mutta juu, kiitti kun luit ja näkyillään seuraavassa postauksessa, moimoii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain asiallisia kommentteja, kiitos !
➜ UKK ja sosiaalliset mediat löytyvät tuolta oikealta
➜ Minulta saa aina kysyä, jos jos jokin asia jäi mietityttämään.
➜ Jos et osaa käyttäytyä netissä, niin ole kiltti ja älä sitten kommenttoi.
➜ Olen kiitollinen rakentavasta palautteesta! :-)